Home

Nieuws & Updates

Wie worden de #1 Contenders voor het Tag Team goud?

No Comments News

De weg naar 9 november start aanstaande zondag bij PWA Beware of the Dragon. Niet alleen zullen we te weten komen welke 4 talenten zich een weg banen naar een SLAM! titelwedstrijd op PWA CatchORama, maar we zullen ook te weten welk duo het zal opnemen tegen de regerende Tag Team kampioenen, Rob Raw en Rex Rage.

Twee teams gaan op 29 september met elkaar de strijd aan om te bepalen wie een stapje dichter komt bij het Allstars Tag Team goud. Het eerste duo is een nieuw team dat hoopt om hoge toppen te scheren binnen Pro Wrestling Allstars. Dat team bestaat uit nieuwkomers Black Eagle en Belial. De gemaskerde heren deinzen voor niets of niemand terug en willen snel een impact maken in Belgiƫ.

Maar om dat te bereiken moeten ze het eerst opnemen tegen The Real Heroes. Het team van Spike Bones en Jason TNK werd in de Allstars ring verenigd door Nina. Zij weet uit ervaring hoe het is om een team van kampioenen te managen, en wil dat opnieuw te bereiken samen met Spike en Jason. Het duo is ook niet vreemd aan Tag Team goud in de Belgische ring, maar Allstars Tag Team goud staat bovenaan de verlanglijst van het team.

Welk team weet op 29 september in Boom zege te vieren en stoot door naar de Tag Team titelwedstrijd op 9 november? Ontdek het zelf aanstaande zondag! Kaartjes voor het evenement zijn nog tot en met woensdag verkrijgbaar via onze online webshop.