Home

Nieuws & Updates

Internationale talenten komen naar Beware of the Dragon

No Comments News

Naast al het jong Belgisch talent zullen er ook een waaier aan internationale deelnemers de ring betreden op 29 september.

Tijdens School is Out kreeg de gemaskerde Black Eagle de kans om zichzelf te tonen aan de Allstars fans. Hij mocht het opnemen tegen ervaren rot, Rob Raw. De Ringwarrior wist de Nederlandse nieuwkomer te kloppen, maar op 29 september hoopt Black Eagle wel zege te vieren in de Belgische ring.

Nathan Shaw mag dan wel een naam zijn die nog onbekend in de oren klinkt bij de Belgische fans, maar deze jonge Brit heeft al enkele jaartjes ervaring in de Engelse ring. Hij won in zijn carrière reeds goud door samen met zijn tag team partner de Tag Team titels te veroveren bij Faling Starr Wrestling.

De Allstars fans houden zich beter klaar, want Belial brengt het Mexicaanse lucha libre naar België. De gemaskerde man reisde de voorbije jaren de wereld rond om zichzelf voor te bereiden op zijn komst naar de Allstars ring. Actie en spanning gegarandeerd!

De Britse David Miles spendeerde enkele jaren van zijn leven in Antwerpen, en zette zijn eerste stappen in de wrestling business als student bij de SLAM! Wrestling Academy. Nadat hij weer naar zijn thuisland keerde schaafde hij zijn skills en kennis bij in het Verenigd Koninkrijk, maar op 29 september reist hij weer naar België om zich te meten met het lokale talent.

Een ander nieuw gezicht uit Nederland is Randy van der Wolf. Het jonge talent dat origineel afkomstig is uit Den Helder ruilde een tijdje terug Nederland in voor Duitsland. Daar leert hij nu de kneepjes van het vak bij de wXw Academy, onder leiding van enkele van Europa’s grootste sterren.

Benieuwd wat deze jonge talenten te bieden hebben? Mis hen dan niet op zondag 29 september bij PWA Beware of the Dragon. Tickets voor dit evenement zijn nog steeds verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) via onze webshop voor slechts € 8 p.p..