Home

Nieuws & Updates

Channel 13 zet alle middelen in op weg naar goud

No Comments News

Nadat we eerder deze week de eerste twee kwalificatiewedstrijden voor de 4 way SLAM! kampioenschapwedstrijd bij PWA CatchORama aankondigden is het nu tijd voor de tweede andere wedstrijden.

Beginnen doen we met de de SLAM! titelwedstrijd zelf bij Beware of the Dragon. Daniel Sparks krijgt wel een heel aparte tegenstander voorgeschoteld. Hij neemt het immers op tegen de spilfiguur van Channel 13, Asriel Walker.

Sinds de grote onthulling van Channel 13 bij Boiling Point vorig jaar is Asriel Walker een ongeleid projectiel. Niet alleen keerde hij zijn rug naar zijn voormalige vriend Sam Bellamy maar deed hij het ondenkbare wanneer hij Bellamy op de dag van hun geplande singles wedstrijd aanviel. Sam liep een ernstige knieblessure op ten gevolge van de aanval waarvan hij tot op het nog steeds niet van hersteld is. Diezelfde namiddag wist Asriel wel een overwinning te boeken tegen Joel Vox, de vervanger die Sam in hoogsteigen persoon aangesteld had.

Inmiddels is Walker niet langer het enige personage bij Channel 13. In Remy Avery vond Asriel een passende bodyguard die instaat voor zijn veiligheid. Het duo wist echter geen succes te boeken in hun tag team wedstrijd aan het begin van de zomer. Ondanks de indrukwekkende prestatie van Remy was het Asriel die in een moment van onoplettendheid te grazen werd genomen door Emily Sauvage die de overwinning voor haar team wist beet te nemen.

Maar Asriel ziet het groter. Hij heeft zijn zinnen gezet op de ultieme prijs binnen SLAM!. Zo leerde we uit zijn recentste boodschap aan het Allstars bestuur en aan de SLAM! kampioen, Daniel Sparks:

Maar Walker weet dat, als hij het goud weet te veroveren, er zich een ontzettend moeilijke opdracht in het verschiet ligt bij PWA CatchORama. Met dat in het achterhoofd heeft Asriel een veiligheid voor zichzelf in dit tornooi ingebouwd. Want Channel 13 stuurt ook Remy Avery het strijdtoneel in.

Hoewel deze krachtige Nederlander al een zeer sterke indruk in de Allstars ring naliet is hij nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning. En die ligt mogelijks voor hem klaar op 29 september. Dan treft hij Lara Aslan in de laatste kwalificatiewedstrijd op weg naar de SLAM! titelwedstrijd op 9 november.

Lara Aslan maakt bij PWA Beware of the Dragon haar singlesdebuut, en krijgt in Remy Avery meteen een zeer intimiderende uitdager. Toch is Lara bereid om zich voor de volle 100% te geven en deinst ze niet terug van haar tegenstander. Ze liet in het verleden reeds duidelijk verstaan dat zij de ambitie heeft om de eerste vrouwelijke SLAM! kampioen te willen zijn, en die droom jaagt ze nog steeds na. Ze weet dat het hele SLAM! roster diezelfde ambitie deelt, en dat ze het dan ook tegen ferme kleppers zal moeten opnemen.

Remy maakt zich op zijn beurt helemaal geen zorgen en liet verstaan dat hij zijn eerste overwinning in de Allstars ring in een recordtempo zal beetnemen. Staat Channel 13 op punt om over de SLAM! divisie te heersen?