Home

Nieuws & Updates

Plague Sullivan klaar voor eerste singleswedstrijd

No Comments News

Aan het begin van de zomer konden de Allstars fans reeds kennis maken met een nieuw lid op het SLAM! roster, genaamd Plague Sullivan.

Het nieuwe gezicht mag dan nog wel vrijwel onbekend zijn in de Allstars ring, maar Plague verdiende zijn sporen reeds bij andere organisaties in Belgiƫ. Nu is het tijd voor hem om een nieuwe uitdaging aan te gaan, en een andere droom na te jagen binnen Pro Wrestling Allstars.

Tijdens ‘School is Out’ maakte Plague alvast een sterke indruk samen met Mauro Wit. Ondanks een sterke prestatie moest het duo het onderspit delven tegen Leo Leroi en Steve Venom. Na die wedstrijd was het voor het Allstars bestuur meer dan duidelijk, Plague is hier om elk obstakel op zijn pad te verslaan op weg naar de absolute top.

Plague zelf had alvast nog een boodschap voor de fans, en voor zijn toekomstige tegenstander op 29 september bij PWA Beware of the Dragon.