Home

Nieuws & Updates

De Ringwarrior is klaar voor een volgend slachtoffer

No Comments News

Dit jaar viert Rob Raw het 15e jaar van zijn wrestling carrière. De Ringwarrior is zonder twijfel één van België’s meest succesvolle worstelaars. Hij trad aan bij meer dan 30 organisaties in binnen- en buitenland. Hij reisde doorheen Europa maar stond ook in verschillende worstelringen in de Verenigde Staten en Japan.

Gedurende de voorbije 15 jaar won Rob ook een hele reeks titels in binnen- en buitenland en regeerde met een ijzeren vuist. Naast zijn huidige regeerperiode als PWA Tag Team kampioen met Rex Rage waarvan de teller inmiddels de 625 dagen passeerde, schreef Rob ook geschiedenis als langst regerende DWA World Heavyweight kampioen. Hij hield de prestigieuze titel van de Duitse organisatie voor maar liefst 1267 dagen!

Ook op de voorbije SLAM! shows was de Ringwarrior frequent te gast. Elke worstelaar op het SLAM! roster hoopt om de Belgische legende te kunnen kloppen, maar tot op heden wist nog niemand in die opdracht te slagen. Ook op 29 september zal Rob weer van de partij zijn, wachtend op een nieuwe uitdager die hem denkt te kunnen kloppen.

Blijft Rob Raw als een pletwals doorheen het SLAM! roster heen rijden, of is er toch iemand die deze ancien te slim af te zijn?