Home

Nieuws & Updates

Sancties hangen in de lucht voor Steve Venom & Leo Leroi

No Comments News

Steve Venom en Leo Leroi zullen op 29 september aanwezig zijn bij ‘Beware of the Dragon’ maar het duo kreeg duidelijke regels opgelegd door het Allstars bestuur.

Venom en Leroi maakten zich aan het begin van de zomer bijzonder onpopulair binnen SLAM!. Het duo had het gemunt op verschillende leden binnen de organisatie. De heethoofden vielen zonder reden collega worstelaars als Mauro Wit, El Normalico en Dante Mercer aan in en aan de SLAM! dojo.

Tijdens de zomer werden de feiten besproken bij het Allstars bestuur, en die hebben het duo duidelijke regels opgelegd. Steve en Leo krijgen de toelating om te worstelen tijdens op 29 september, maar indien ze tot die tijd een vinger uitsteken naar een SLAM! lid hangt er onmiddellijke schorsing boven hun hoofd.

Dit vormt wellicht weer een nieuwe opdoffer voor beide heren. Tijdens ‘School is Out’ verliep het voor hen ook niet van een leien dakje. Na een onverwacht verlies van Venom in zijn wedstrijd tegen Dante Mercer had het team ook de nodige moeite om het duo van Mauro Wit en Plague Sullivan te kloppen.

Weten beide heren het hoofd koel tot houden tot 29 september?