Home

Events

SLAM! Wrestling Academy Tryout

  • Date: September 8, 2019
  • Time:13:00
  • Location: Boom
  • Venue: De SchorreSchommelei 1
  •  Inschrijven

Is het jou droom om ooit te schitteren tussen de sterren in de wrestlingring? Maak dan jou droom waar bij SLAM! Wrestling Academy. Het officiële opleidingscenter van Pro Wrestling Allstars opent op zondag 8 september opnieuw zijn deuren voor nieuw mannelijk en vrouwelijk talent.

TRY-OUT

Tijdens onze nieuwe try-out op 8 september kan je kennis maken met alles wat pro wrestling met zich meebrengt. We geven je een voorproefje van alle elementen die aan bod komen tijdens onze wekelijkse training zoals conditie en krachttraining, de fundamenten van pro wrestling, entertainen, etiquette, etc. En dat alles volgens de regels van de kunst met veiligheid hoog in het vaandel.

SLAM! WRESTLING ACADEMY

Waarom kiezen voor SLAM! Wrestling Academy? Simpel, in ons opleidingscenter krijg je de kans om kennis en ervaring op te doen in alle aspecten die komen kijken bij het uitbouwen van een carrière als worstelaar. Naast onze vaste trainers krijgen studenten bij SLAM! de kans om ervaring op te doen van heel wat gast trainers. In het verleden kregen de SLAM! studenten de kans om de knepen van het vak te leren van Paul London (WWE), Brian Kendrick (WWE, TNA), Aleister Black (WWE), El Ligero (NXT-UK), Saxon Huxley (NXT-UK), Dick Togo (ECW), Joe Legend (WWE, TNA), Lana Austin (PROGRESS), Session Moth Martina (OTT), en vele anderen.

JOU PROFIEL

Om succes te oogsten in de wrestlingwereld moet je bereid zijn om je 200% te engageren. Wees bereid te investeren in jezelf. Onze sport brengt vele risico’s met zich mee dus neem alles wat we doen en wat je verteld word zeer serieus! De minimum leeftijd voor inschrijvingen is 16 jaar (mits schriftelijke toestemming van ouders/voogd).

PRAKTISCH

De try-out vind plaats in onze trainingszaal te Boom op zondag 8 september tussen 13u en 16u. Kostprijs voor deze try-out bedraagt €30. Dit bedrag omvat inschrijvingskosten, vaste trainingskost en verzekering (die loopt vanaf de dag van de try-out t.e.m. 31/12/2019)

Inschrijven doe je door een e-mailtje te sturen naar prowrestling@live.be met volgende gegevens:
Naam:
Voornaam:
Adres:
Postcode:
Gemeente:
Geboortedatum:
Geboorteplaats:
Nationaliteit:
E-Mailadres:
GSM Nummer:
Sportieve achtergrond:

Na de inschrijving ontvangt u een mailtje met alle bijhorende details betreffende deze try-out.

Hopelijk tot snel!

SLAM! Wrestling Academy is een product van Pro Wrestling VZW (BE 0899.877.215) en is aangesloten bij door Bloso erkende en gesubsidieerde recreatieve multisportfederatie ‘FROS’